Evenementen

Spuidag 2017

zaterdag 1 juli 2017 van 10:00 tot 19:00

Dbf-20130706-0045  albumthumb

De Spuidag op 1 juli is het maritieme feest rondom de haven en het centrum van Oud-Beijerland, deze mag u zeker niet missen. Ieder jaar komen hier duizenden bezoekers op af en dat is niet voor niets. Een vol programma vol entertainment, muziek en een gezellige braderie maken deze dag voor onze bezoekers een top dag. 

Het volledige programma zullen wij later bekend maken.

KRAAMHOUDERS: 

Er zijn nog enkele kramen vrij. Meldt u aan op www.oudbeijerlandcentrum.nl/shop

NK Schoproeien

Het NK Schoproeien, weer zo'n traditie op de Spuidagen, staat om 14.00 uur op het programma. Bij deze trekwedstrijd op het water zijn de roeiboten van de teams met een touw aan elkaar verbonden en is het de kunst om al roeiend met een schop de kade te bereiken. De jaarlijkse strijd op het water staat garant voor een waar spektakel en plezier. Wie zijn krachten wil meten samen met collega's, vrienden, team of familie kan zich aanmelden bij de organisatie door een e-mail te sturen naar havendam@zonnet.nl. Deelname is gratis, 4 personen per team, 1 reserve is toegestaan.

Om alvast een beetje in de stemming te komen kunt u onderstaande filmpjes bekijken.

Wilt u een plaats op de spuidagen huren. Klik dan hier 

Voor een sfeerimpressie van de spuidagen kunt u onderstaande filmpjes bekijken.

Wilt u een plaats op de spuidagen huren. Klik dan hier


Terug naar het overzicht

Roparun

Oud-Beijerland zorgde weer voor een fantastische ontvangst van de duizenden Roparun-deelnemers die op Tweede Pinksterdag de laatste kilometers aflegden richting de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Vanaf de eerste meters in de bebouwde kom tot de laatste meters in het  Spuidorp was het één groot feest met veel muziek en enthousiast publiek. Ook dit jaar deed het dorp weer een gooi naar de titel 'Roparunstad van het jaar'.