Evenementen

Spuidagen 2018

zaterdag 7 juli 2018 van 10:00 tot 19:00

Dbf-20130706-0045  albumthumb

De Spuidag op 7 juli is het maritieme feest rondom de haven en het centrum van Oud-Beijerland, deze mag u zeker niet missen. Ieder jaar komen hier duizenden bezoekers op af en dat is niet voor niets. Een vol programma vol entertainment, muziek en een gezellige braderie maken deze dag voor onze bezoekers een top dag. 

Het volledige programma zullen wij later bekend maken.

KRAAMHOUDERS: 

Meldt u zich aan op https://shop.centrumoudbeijerland.nl. 

NK Schoproeien

Het NK Schoproeien, weer zo'n traditie op de Spuidagen, staat om 14.00 uur op het programma. Bij deze trekwedstrijd op het water zijn de roeiboten van de teams met een touw aan elkaar verbonden en is het de kunst om al roeiend met een schop de kade te bereiken. De jaarlijkse strijd op het water staat garant voor een waar spektakel en plezier. Wie zijn krachten wil meten samen met collega's, vrienden, team of familie kan zich aanmelden bij de organisatie door een e-mail te sturen naar havendam@zonnet.nl. Deelname is gratis, 4 personen per team, 1 reserve is toegestaan.

Om alvast een beetje in de stemming te komen kunt u onderstaande filmpjes bekijken.

Wilt u een plaats op de spuidagen huren. Klik dan hier 

Voor een sfeerimpressie van de spuidagen kunt u onderstaande filmpjes bekijken.

Wilt u een plaats op de spuidagen huren. Klik dan hier


Terug naar het overzicht

Oud-Beijerland

Of je nu komt voor het winkelen of voor lekker eten en drinken, het centrum van Oud-Beijerland nodigt altijd uit om even lekker rond te slenteren. Geniet net als onze huisfotograaf Daan Barnhoorn van de mooie haven en de kleinschalige historische bebouwing in het centrum van Oud-Beijerland of ga even lekker uitwaaien langs het water van het Spui.