Evenementen

Bij Beijers Binnen

zondag 14 oktober 2018 van 12:30 tot 17:30

Naamloos

​Bij Beijers Binnen

De vierde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen is op 14 oktober 2018!

Met trots presenteren we alweer de vierde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen! En het is ons weer gelukt een gevarieerd programma samen te stellen. We nodigen u dan ook van harte uit te komen proeven van een breed cultureel aanbod.

Marijke Boon – James Oesi – Het Oude Raadhuis Renaissance Consort – Johnny Utah – MASK – De Maxima’s – Red Herring – Joost Wander – Melatti en meer!

In 2015 zijn we begonnen met huiskamerfestival Bij Beijers Binnen! Dit unieke festival in en rond het centrum van Oud-Beijerland, biedt elk jaar op de tweede zondag van oktober een grote diversiteit aan rasartiesten op diverse (huiskamer)locaties. Tijdens het festival wordt de bezoeker gastvrij ontvangen en niet alleen uitwendig verwend met een verrassende voorstelling, maar is ook gedacht aan de inwendige mens middels heerlijke hapjes en drankjes! Kortom, een middag ‘hoppen’ van huiskamer naar huiskamer en genieten van een breed cultureel aanbod.


Terug naar het overzicht

Oud-Beijerland

Of je nu komt voor het winkelen of voor lekker eten en drinken, het centrum van Oud-Beijerland nodigt altijd uit om even lekker rond te slenteren. Geniet net als onze huisfotograaf Daan Barnhoorn van de mooie haven en de kleinschalige historische bebouwing in het centrum van Oud-Beijerland of ga even lekker uitwaaien langs het water van het Spui.