Evenementen

IJsbaan Oud-Beijerland On Ice

woensdag 9 december 2020 van 10:00 tot 18:00

Schermafbeelding 2018-11-21 om 21.51.57

Onder voorbehoud:

​Een echte ijsbaan in de Vliet op drijvende pontons tegenover het Oude Raadhuis komt er gedurende 5 weken lang in het centrum van Oud-Beijerland! Wij zijn zeer trots dat er zo'n mooie ijsbaan op zo'n unieke plek gaat komen. Het volledige programma volgt via deze site en via een speciale site die wij later bekend maken. Schaatsen zal op bepaalde tijden gratis voor iedereen zijn en op andere tijden moet iedereen betalen. 

Entree is dan 4,50 p.p en schaatsen kunnen eventueel gehuurd worden voor 3,50. Handschoenen zijn verplicht bij het betreden van het ijs!

Klik hier voor de huisregels.

Klik hier voor de openingstijden en voor de betaalde en gratis toegang tijden.

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Klik hier voor de werkzaamheden voorafgaand aan de ijsbaan opening.


Terug naar het overzicht

Roparun

Oud-Beijerland zorgt altijd weer voor een fantastische ontvangst van de duizenden Roparun-deelnemers die op Tweede Pinksterdag de laatste kilometers afleggen richting de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Vanaf de eerste meters in de bebouwde kom tot de laatste meters in het  Spuidorp is het één groot feest met veel muziek en enthousiast publiek. Ieder jaar doen we dan ook met het dorp weer een gooi naar de titel 'Roparunstad van het jaar'.