Evenementen

Jaarmarkt Streekmarkt Oud-Beijerland

zaterdag 8 september 2018 van 10:00 tot 17:00

Dbf-20130914-0105

Op 8 september 2018 wordt voor alweer de 22ste keer de Jaar- en Streekmarkt in Oud-Beijerland georganiseerd. Naast de sfeervolle en gezellige braderie met meer dan honderd kramen, vindt op deze dag verschillende activiteiten voor kinderen, oude ambachten, straattheater en verschillende optredens plaats. Net als vorig jaar breidt het evenement zich uit met de Streekmarkt op het Molenplein. 

Ook dit jaar valt de Jaar- en Streekmarkt samen met de open monumentendag. Tal van mooie monumenten openen die dag hun deuren en vinden er diverse activiteiten plaats. 

Programma:

Er staan bijna 100 kramen in de Oost en West-Voorstraat, Ooststraat, Beneden Molendijk, Molenplein, Oostdijk en Molendijk.

Optredens van; 

11.00-12.00 uur demonstratie XCO en Body combat door Sportschool Easy Active  omgeving Oude Raadhuis.

14.00-15.00 uur Het jeugdorkest van muziekvereniging de Bazuin geeft een populair concert  op de kop van de Vliet.

Om 14.30 uur verzorgt het koor de Polderzangers op het Molenplein een sfeervol optreden.

Vanaf 13.00uur komt men Circusfiets Malabarista tegen tijdens de Jaarmarkt, de circusartiest vertoond diversen acts.

12.30 – 16.30 uur Muzikaal duo van- Danse-winkel, uit hun kliko komen de instrumenten tevoorschijn en  ze zorgen  voor gezellige muziek in het thema EIN  PROSIT MOBIEL

11.00 – 16.00 uur Dixielandband zorgt voor een gezellige muzikale noot door het centrum.

15.00 – 15.45. in het kader van het 20 jarig bestaan van Theater Balance’th wordt er Dansmarathon georganiseerd voor het goede doel, start is bij de dansschool  op de Oostdijk, vandaar door de Voorstraten en via de Bierkade terug nar hun pand.

Op de dag ook een spectaculaire interactieve BMX demonstraties door huidig en tweevoudig NL kampioen Sietse van Berkel (ActBMX, Zapp Sport, BNN) en muzikant Coco XL, Mops en Totem, 2 kabouters trekken in de middaguren met hun schatkist door het centrum, wie heeft toverkracht om die te openen, de kabouters helpen jullie erbij.

Gratis Workshop voor de kinderen, sleutelhangers maken in Ibizastyle, op het Molenplein.

Ook kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding zeepkettingen maken, ook op het Molenplein.

Diversen Oude Ambachten bij de Dorpskerk in het kader van Open Monumentendag.

Wilt u zelf een kraam huren: https://shop.centrumoudbeijerland.nl


Terug naar het overzicht

Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt ieder jaar weer aan in Oud-Beijerland. Natuurlijk was onze huisfotograaf Daan Barnhoorn aanwezig om verslag te doen van deze spannende gebeurtenis.