Evenementen

Jaarmarkt Streekmarkt Oud-Beijerland

zaterdag 8 september 2018 van 10:00 tot 17:00

Dbf-20130914-0105

Op 8 september 2018 wordt voor alweer de 22ste keer de Jaar- en Streekmarkt in Oud-Beijerland georganiseerd. Naast de sfeervolle en gezellige braderie met meer dan honderd kramen, vindt op deze dag verschillende activiteiten voor kinderen, oude ambachten, straattheater en verschillende optredens plaats. Net als vorig jaar breidt het evenement zich uit met de Streekmarkt op het Molenplein. Bezoekers kunnen genieten van tal van ‘groene’ kramen. "Het aanbod is weer vanouds groots met lokale ondernemers, verenigingen en tal van leuke kraampjes. De organisatie heeft bovendien besloten dat de Streekmarkt een hele sterke en leuke aanvulling was en zetten we dus jaarlijks door." aldus coördinator Adri de Groot.

Ook dit jaar valt de Jaar- en Streekmarkt samen met de open monumentendag. Tal van mooie monumenten openen die dag hun deuren en vinden er diverse activiteiten plaats. 

Het volledige programma zullen wij later bekend maken.

Wilt u zelf een kraam huren: https://shop.centrumoudbeijerland.nl


Terug naar het overzicht

Oud-Beijerland

Of je nu komt voor het winkelen of voor lekker eten en drinken, het centrum van Oud-Beijerland nodigt altijd uit om even lekker rond te slenteren. Geniet net als onze huisfotograaf Daan Barnhoorn van de mooie haven en de kleinschalige historische bebouwing in het centrum van Oud-Beijerland of ga even lekker uitwaaien langs het water van het Spui.