Evenementen

Korenfestival Hoeksche Waard

zaterdag 22 juni 2019 van 12:00 tot 17:00

Popupkoor-1

‚Äč1ekorenfestival Hoeksche Waard

De vele koren die de Hoeksche Waard rijk is, bezoeken regelmatig vol enthousiasme verschillende korenfestivals verdeeld over het hele land. Het werd tijd dat al deze koren nu in de Hoeksche Waard / Oud-Beijerland te zien zijn.

Voor het realiseren van dit event wordt de organisatie geregeld vanuit Bij Beijers Binnen, nu de buiten :-). Centrummanagement Oud-Beijerland ondersteunt dit initiatief en helpt mee. 

Hoe ziet het eerste korenfestival eruit?

Op 22 juni 2019 zijn er 4 plekken in het centrum waar, in volgorde van een programma, 12 koren 2 maal hun kunsten gaan vertonen. De koren zijn zeer divers, zowel qua grootte als muziekstijl. Zo klinkt er pop, Shanti, opera, Afrikaanse muziek, musical... We willen het aanbod zo breed mogelijk maken. Tussen 12:00 en 17:00 zullen er dus 24 optredens plaatsvinden. Onze ervaring is dat de koorleden tussen de optredens door, ofnaar andere koren gaan kijken, ofgezellig een terrasje pakken, ofgaan shoppen. Win-win!

Sponsoren

Om het event te kunnen organiseren hebben wij een paar sponsors nodig. Wil je dit event steunen, neem dan contact op via: helma@bijbeijersbinnen.nl


Terug naar het overzicht

Oud-Beijerland

Of je nu komt voor het winkelen of voor lekker eten en drinken, het centrum van Oud-Beijerland nodigt altijd uit om even lekker rond te slenteren. Geniet net als onze huisfotograaf Daan Barnhoorn van de mooie haven en de kleinschalige historische bebouwing in het centrum van Oud-Beijerland of ga even lekker uitwaaien langs het water van het Spui.