Evenementen

Korenfestival Hoeksche Waard

zaterdag 22 juni 2019 van 12:00 tot 17:00

Popupkoor-1

​1ekorenfestival Hoeksche Waard

De vele koren die de Hoeksche Waard rijk is, bezoeken regelmatig vol enthousiasme verschillende korenfestivals verdeeld over het hele land. Het werd tijd dat al deze koren nu in de Hoeksche Waard / Oud-Beijerland te zien zijn.

Voor het realiseren van dit event wordt de organisatie geregeld vanuit Bij Beijers Binnen, nu de buiten :-). Centrummanagement Oud-Beijerland ondersteunt dit initiatief en helpt mee. 

Hoe ziet het eerste korenfestival eruit?

Op 22 juni 2019 zijn er 4 plekken in het centrum waar, in volgorde van een programma, 12 koren 2 maal hun kunsten gaan vertonen. De koren zijn zeer divers, zowel qua grootte als muziekstijl. Zo klinkt er pop, Shanti, opera, Afrikaanse muziek, musical... We willen het aanbod zo breed mogelijk maken. Tussen 12:00 en 17:00 zullen er dus 24 optredens plaatsvinden. Onze ervaring is dat de koorleden tussen de optredens door, ofnaar andere koren gaan kijken, ofgezellig een terrasje pakken, ofgaan shoppen. Win-win!

Sponsoren

Om het event te kunnen organiseren hebben wij een paar sponsors nodig. Wil je dit event steunen, neem dan contact op via: helma@bijbeijersbinnen.nl


Terug naar het overzicht

Weekmarkt

Elke woensdag is er van 10.00 tot 16.30 uur een gezellige weekmarkt in het centrum van Oud-Beijerland. De markt is te vinden in de West en Oost-Voorstraat en bestaat uit zo’n 80 kramen met heel veel verse seizoensproducten, unieke specialiteiten en allerhande leuke aanbiedingen. Klik één van de foto's om de impressie van onze huisfotograaf Daan Barnhoorn te bekijken.