Evenementen

Spuidag 2018

zaterdag 7 juli 2018 van 10:00 tot 19:00

Fb evenement foto 851x315

De Spuidag op 7 juli is het maritieme feest rondom de haven en het centrum van Oud-Beijerland, deze mag u zeker niet missen. Ieder jaar komen hier duizenden bezoekers op af en dat is niet voor niets. Een vol programma vol entertainment, muziek en een gezellige braderie maken deze dag voor onze bezoekers een top dag. 

Het volledige programma zullen wij later bekend maken.

KRAAMHOUDERS: 

Meldt u zich aan op https://shop.centrumoudbeijerland.nl. 

NK Schoproeien

Het NK Schoproeien, weer zo'n traditie op de Spuidagen, staat om 14.00 uur op het programma. Bij deze trekwedstrijd op het water zijn de roeiboten van de teams met een touw aan elkaar verbonden en is het de kunst om al roeiend met een schop de kade te bereiken. De jaarlijkse strijd op het water staat garant voor een waar spektakel en plezier. Wie zijn krachten wil meten samen met collega's, vrienden, team of familie kan zich aanmelden bij de organisatie door een e-mail te sturen naar havendam@zonnet.nl. Deelname is gratis, 4 personen per team, 1 reserve is toegestaan.

Om alvast een beetje in de stemming te komen kunt u onderstaande filmpjes bekijken.

Wilt u een plaats op de spuidagen huren. Klik dan hier 

Voor een sfeerimpressie van de spuidagen kunt u onderstaande filmpjes bekijken.

Wilt u een plaats op de spuidagen huren. Klik dan hier


Terug naar het overzicht

Kerstmarkt

Tijdens de Kerstmarkt wordt er altijd genoten van winterse gezelligheid tijdens de Kerstmarkt. Het is een gezellige drukte, met kraampjes, muziek en veel ander vermaak. Onze huisfotograaf Daan Barnhoorn maakte met zijn foto's een mooie impressie van de Kerstmarkt.