Apotheek Apollo

Service Apotheek Apollo

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Afhaalautomaat
  U kunt u geneesmiddelen en overige bestellingen ook buiten onze openingstijden, zoals ’s avonds, in het weekend én tijdens de feestdagen ophalen. Onze afhaalautomaat is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.
 • Service Apotheek App
  Met de Service Apotheek App heeft u altijd een handig overzicht over uw medicijnen, en kunt eenvoudig wijzigingen doorgeven. U kunt gemakkelijk (herhaal)recepten aanvragen. Een herhaalrecept aanvragen via de Service Apotheek-app gaat snel en eenvoudig. In uw medicijnoverzicht staan alle medicijnen die u op dit moment gebruikt. Daar kunt u gelijk uw medicijnen herhalen. Heeft u een nieuw recept ontvangen van uw huisarts of specialist? U kunt een foto maken van uw recept en deze via de app doorsturen naar uw apotheek. Uw apotheek gaat het recept dan voor u klaarmaken.
 • Webshop
  Een groot deel van ons zelfzorg assortiment kunt u ook bekijken via onze webshop. Kijk eens op https://shop.serviceapotheek.nl/apollo/. Als u nog vragen heeft over de zelfzorgproducten, dan kunt u ons ook bellen tijdens onze openingstijden.