Assem

Een bezoek aan Van den Assem is een beleving

De liefde voor schoenen werd Leo van den Assem, samen met zijn broer Berry eigenaar van Van den Assem Schoenen, met de paplepel ingegoten. De broers zijn de derde generatie aan het hoofd van het Rotterdamse familiebedrijf, dat al 102 jaar bestaat.  Onder hun bevlogen leiding werd het aantal vestigingen rap uitgebreid. De locatie aan de Molendijk in Oud-Beijerland was de eerste stap buiten Rotterdam. Leo weet nog goed hoe hij werd gegrepen door het centrum: ‘We kwamen er op een woensdag, de dag van de markt. De gemoedelijke sfeer en de mooie omgeving spraken mij direct aan. We waren er dan ook snel uit en besloten ons in Oud-Beijerland te vestigen.’

De winkels voeren een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van luxe merken waaronder Tods, Hogan, Fred de la Bretonière, Van Bommel, Magnanni en Santoni. Ook voor tassen en accessoires bent u bij Van den Assem aan het juiste adres.

Van den Assem heeft al een lange traditie. Kwaliteit en comfort gegoten in mooi schoeisel is nog steeds de kernwaarde. Verder hecht Van den Assem veel waarde aan een kwaliteitsassortiment, persoonlijkheid, passie, stijl en beleving.

Van den Assem geeft mensen een goed gevoel door de best passende en meest stijlvolle kwaliteitsschoenen te bieden in een persoonlijke ambiance. Het draait bij Van den Assem echter om veel meer dan schoenen alleen. Een bezoek aan de winkel moet een beleving zijn. Die creëer je door uitstraling, ambiance, deskundig personeel en een hoge mate van gastvrijheid. Er staat dus altijd een kopje koffie of een glas jus d’orange klaar en er worden geregeld events georganiseerd waarbij de klant verwend wordt met een hapje en een drankje.

Hier een greep uit ons assortiment, bezoek voor al onze merken de winkel of kijk op www.assem.nl.

Dames:
Shabbies Amsterdam, Ugg Australia, Fred de la Bretoniere, Peter Kaiser, Lilian, Gabor, Paul Green, Di Lauro, Durea, Foodnotes, zelfs maat XS en XL.

Heren:
Van Bommel, Floris van Bommel, Blackstone, Shabbies Amsterdam, Magnanni, Giorgio, Mistral, Ugg Australia, Van lier, Dubarry.

Het familiebedrijf Van den Assem is een eeuw geleden gestart door Lambertus van den Assem met een winkel op de Rotterdamse Kruiskade. Hij verkocht ‘schoenen in het betere genre’, van mooi materiaal en met een goede leestvorm. Dit doet Van den Assem nog steeds, al let de huidige generatie ook op het modebeeld. Het Rotterdamse familiebedrijf sinds 1910 heeft inmiddels dertien zaken, 3 webshops en een lange traditie. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door alweer de derde generatie.