Boekwinkel “Bijbelkiosk Hoeksche Waard”

?BIJBELKIOSK HOEKSCHEWAARD.

Boekwinkel “Bijbelkiosk Hoeksche Waard” in Oud-Beijerland: “uw” Christelijke muziek- en boekhandel.

Bijbelkiosk Hoeksche Waard aan de Oostdijk is een sfeervolle winkel, waar niet alleen Bijbels, maar ook christelijke romans, thrillers, studieboeken, dagboeken,  cadeauboeken en kinderboeken en tijdschriften worden verkocht. En natuurlijk is er ook een collectie Cd’s en Dvd’s, voor kinderen en volwassenen. Ons kaartenassortiment is zeer uitgebreid, en wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste kaarten.

Een enthousiast team  van vrijwilligers uit verschillende kerken uit de Hoeksche Waard staan klaar om u te helpen met het zoeken naar een leuk cadeau. De boeken, cadeaubonnen en cadeauartikelen worden – indien gewenst – op een creatieve manier ingepakt. Wekelijks komen er nieuwe boeken en cadeauartikelen binnen, en als een artikel niet in de winkel staat doen wij ons best om dit voor u te bestellen.

Regelmatig hebben wij in de winkel een plaatsje voor boeken met kortingen. 

U bent altijd van harte welkom, hetzij voor een advies over boeken, kaarten en cadeaus, hetzij voor een goed gesprek. Kom rustig langs ook al heeft u niets nodig. Dwaal rond in onze winkel en laat de sfeer van rust op u inwerken. Voor de allerkleinsten staat er een doos speelgoed, zodat u op uw gemak rond kunt kijken.

Verder kunt u online rondkijken in onze webshop www.bijbelkioskhoekschewaard.nl  en daar uw bestelling plaatsen. U wordt in principe binnen 24 uur geïnformeerd wanneer u uw bestelling bij ons kunt ophalen.

Wilt u onze nieuwsbrief met tips en boekbeschrijvingen ontvangen, stuur ons dan een Email.info@bijbelkioskhoekschewaard.nl