Damme Interieur

Al meer dan tachtig jaar bezig met interieur

Het veranderen of opnieuw inrichten van uw woning is meestal niet eenvoudig. Mogelijk heeft u bepaalde meubelstukken die u niet kwijt wilt, maar vindt u het lastig deze te combineren met nieuwe meubels of andere stoffering. Om te zorgen dat u de juiste keuze maakt, kunt u zich laten adviseren door een specialist op dit gebied. Het team van Damme-Interieur komt graag bij u thuis om, geheel vrijblijvend, deskundig interieuradvies te geven.

Damme-Interieur ontwerpt interieurs op maat. Door te luisteren naar de wensen en te kijken naar de mogelijkheden en beperkingen, kan Damme-Interieur kwalitatief advies geven en individuele interieurs ontwerpen die perfect aansluiten bij de klant. Een team van vakbekwame mensen staat voor u klaar: een binnenhuisarchitect, twee stylisten, een interieurontwerper en een decorateur.

Artcopi, Bench, De Bournais, Diez, Ghyczy, Giorgetti, Grange, Hustinx, John Hutton, Kinast, Lando, Marac, Meridiani, Paschen, Poltrona, Treca de Paris, Wittman.

Ardecora, Colefax & Fowler, Christiaan Fischbacher, Dedar, Designers Guild, Elitis, Etro, Jim Thompson, Le Lievre, Osborn & Little, Prades, Rubelli Sacho Hesslein Voghi, Warner, Zimmer & Rohde.

Brand van Egmond, Catellani & Smith, Penta, Solzi Luce, D&B design, Oligo, Quasar.

Damme-Interieur begon in 1924 als meubelstoffeerderij aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam onder de naam Toorenburg & Damme. Na de oorlog werd het bedrijf door Adriaan Damme voortgezet en groeide het uit tot een woninginrichtingzaak. In 1975 stapte de tweede generatie Damme in het bedrijf. Onder leiding van Harry Damme ontwikkelde de organisatie zich tot een specialist in luxe interieurs. De grootse verbouwing van het pand aan de Nieuwe Binnenweg in 2003 en de komst van de derde generatie, Tim Damme, maakten het bedrijf tot een eigentijdse, kwalitatieve organisatie. Een tweede vestiging werd in mei 2008 in Oud-Beijerland geopend.