De Groot Financieel Adviseurs

Complete verhuisbegeleiding of een financiële vraag?

Fop de Groot van De Groot Financieel Adviseurs & Makelaars, uw persoonlijke adviseur sinds 1969

Eén persoonlijke adviseur die u begeleid tijdens alle stappen van uw verhuizing naar een nieuwe woning of die u adviseert over één specifieke financiële vraag. Als professioneel financieel adviseur én woningmakelaar bieden wij u een unieke combinatie voor een complete ontzorging en het beste advies.

U krijgt van ons persoonlijke hulp bij alle stappen van de aankoop van uw nieuwe woning, de financiering voor uw nieuwe huis, de verkoop van uw huidige woning en alle diensten die daarbij horen en een financieel overzicht als afronding. Voor iedere vraag gaan wij altijd op zoek naar de best passende oplossing. Persoonlijk financieel advies en makelaar sinds 1969. Wij horen graag waar wij u bij kunnen helpen.

Een greep uit ons aanbod van adviesdiensten:

Daarnaast zijn wij lid van branchevereniging Adfiz, makelaarsvereniging VBO, Lid van de FFP, CFP® gecertificeerd financieel planner en ontvangen wij mooie beoordelingen van onze tevreden klanten via Advieskeuze.nl. Als u meer van ons wilt weten, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.