Dermalise salon, spa & shop

?Mijn naam is Elise Thieme, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met al meer dan 10 jaar ervaring in de cosmetica branche. Met enthousiasme en passie ontvang ik je in mijn beautysalon, ook adviseer ik je graag over het gebruik van diverse beautyproducten in de shop. 

Kom snel genieten van een welverdiend rustmoment, krijg een make-up advies aangepast op jouw wensen, laat je adviseren over natuurlijke huidverzorgingsproducten of geef iemand een behandeling of heerlijk beautyproduct cadeau!

?Ontspannende en huidverbeterende behandelingen, Mineralogie (bruids)make-up en workshops, Lycon waxtreatments, massages en wimperextensions. 

Phyto5 (natuurlijke huidverzorging volgens de TCM)

Corpolibero (orthomoleculaire huidverzorging met hoogwaardige actieve ingredienten)

Phytocure (natuurlijke voedingssupplementen)

Mineralogie (100% minerale make-up)

Honoré des Pres (biologische parfum)

Une nuit a Bali (natuurlijke parfum)

Caption Nailpolish (nagellak, vrij van de 3 chemische stoffen)

Petit et Jolie (natuurlijke babyverzorging)

Loverock (natuurlijke kinderverzorging)

Konjac Sponge

Lily Flame geurkaarsen

Disaster Design toilettassen

Mooya gezichtsmaskers 

Handgemaakte sieraden by Beryl

Beauty Pillow (satijnen kussensloop)

?In een beautysalon draait alles om schoonheid. Dit is de schoonheid van buiten, maar bij Dermalise draait het zeker ook om de schoonheid van binnen. Om die schoonheid te bereiken is een goede balans van het hele lichaam nodig. Bij een juiste balans ben je op weg naar een goede gezondheid. En dat is belangrijk om gelukkig te zijn! 

In het logo heb ik gekozen voor de kraanvogel, deze staat symbool voor geluk, gezondheid, balans en schoonheid. Ik vind deze positieve betekenis zeer toepasselijk voor mijn nieuwe salon. Dit is dus ook waar Dermalise voor staat.