Geus Tweewielers

De Geus Tweewielers is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres aan de Oostdijk 79 in Oud-Beijerland. Door de vele kennis en ervaring kunt u bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte fiets rekenen op een professioneel advies, zodat u de juiste keuze zult maken.

De Geus Tweewielers heeft alles op het gebied van Fietsen,Onderdelen, en Accessoires.

Gazelle, Goldline, Batavus, Cortina, Alpina, Nextgeneration, Haibike/Race en ATB, Basil (Tassen), Fastrider (Tassen), Newlooks (Tassen), Gazelle (Tassen), Agu, Bobike, Happyrainydays, Movanext fietsendragers, Polisport, Qibbel, Spinder, Axa, Brooks, Shimano, Vredestein, Continental, Swalbe, Lepper, SelleRoyal, Simson.

Nooit meer last van zadelpijn!

– SQlab Zadelmeting

Ook zo'n last van zadelpijn?
Wij hebben de oplossing!

We hebben in onze winkel een Popometer zadelmeting staan.Deze word in Nederland bij de betere fietsspecialisten aangeboden,dus ook bij De Geus Tweewielers.SQ-Lab heeft als fabrikant van zadels een methode ontwikkeld om de afstand tussen de zitbotjes van het bekken te kunnen meten.
Door deze meting kan de optimale zadelbreedte worden berekend.Dit concept heeft zich de afgelopen jaren bewezen en intussen is het bijna ondenkbaar om zonder meting van deze zeer individuele maat een goed zadel aan te schaffen.

De Geus Tweewielers is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres aan de Oostdijk 79 in Oud-Beijerland.
Door de vele kennis en ervaring kunt u bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte fiets rekenen op een professioneel advies,zodat u de juiste keuze zult maken. Aan iedere wens kan worden voldaan. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor nieuwe fietsen,maar ook hebben wij een proffesionele werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties.Wij beschikken over goed gereedschap en een snelle service.Bij ingrijpende reparaties staat een goede leenfiets voor u klaar. Zo blijft u mobiel.