Winkelen

Gezondheidswinkel De Goudsbloem

 
Assortiment

Wij bieden een heel breed assortiment alles zo natuurlijk mogelijk.

Denkt u hierbij aan natuurlijke cosmetica verzorgend en decoratief. Vitamines sportsupplementen fytotherapie homeophatie thee kruiden reform en dieet voeding sportvoeding afslankproducten rauw foods zuidvruchten noten haarverzorging.

Tevens hebben wij een groot assortiment glutenvrij. Kadoverpakkingen aroma therapie.

Wij bieden de klant ook altijd de mogelijkheid tot het bestellen van producten als deze niet in ons assortiment verkrijgbaar zijn.

Kenmerken

Gezondheidswinkel De Goudsbloem is een speciaalzaak wij zullen altijd proberen op nieuwe merken en producten in te spelen door deze tijdig in ons assortiment op te nemen en kennis ertoe uit te breiden.

Gezondheidswinkel de Goudsbloem heeft gekwalificeerd personeel in dienst, Die zich telkens weer laten update met de laatste kennis. Onze Bedrijfsleiding zijn allemaal gediplomeerd drogisten.

Sfeer

Ons team staat altijd met een glimlach voor u klaar.zij helpen en adviseren u met kennis die op een hoog nivo blijft door veel bijscholing en trainingen.

Geregeld hebben wij demo dagen. Raadpleeg hiervoor onze website www.degoudsbloem.nl.

Bijzonderheden

Kent u ons spaarsysteem al?Bij elke besteding van 5 euro ontvangt u een spaarpunt op uw persoonlijke spaarpas. Bij 40 punten ontvangt u 5 euro korting op uw aankopen.

Tevens ontvangt u als vaste geregistreerde klant van G&W De Goudsbloem een paar keer per jaar extra aanbiedingen.

Achtergrond

Gezondheidswinkel de Goudsbloem bestaat al sinds 1989 met haar eerste winkel in Spijkenisse. Sinds 1989 zijn wij uitgegroeid naar 6 vestigingen. In 2002 opende de Goudsbloem de deuren in Oud-Beijerland. Andere vestigingen van de Goudsbloem vindt u in Hellevoetsluis, Hoogvliet, Middelharnis en Capelle aan de IJssel. Voor onze adressen zie onze website www.degoudsbloem.nl.

Grondlegger en de motor achter de Goudsbloem.Joost Koolhaas altijd nog actief voor de inkoop het zoeken naar nieuwe producten. Stimulator en motivator van de medewerkers op de vloer. Tevens heel actief in de Gezond & Wel groep.

Merken

Ons assortiment is zo ontzettend groot dat wij u een kleine selectie aangeven van de merken die wij voeren.

Vitamine: G&W huismerk, Its Pure, Puro Pharma, Nord solgar, Plantina, Optimax, AOV, Ortica, Bloem, Lucovitaal, etc.

Cosmetica: G&W huismerk, Hauska Borlind, Eart line, Decubal, Jacob Hooy, Sealine, Biomed, Weleda, Sur Plus, DR, Fixx, Cattier, etc.

Thee: G&W huismerk, Jacob Hooy, Pyramide, Yogi, Annique Salus, Kneipp, etc.

Homeopathie/medische hulpmiddelen: Vogel, VSM, Heel, Borion, Bloem, phluger celzouten, etc.

Voeding/functionele voeding: G&W, Its Amazing, Naproz, Schar, Ekoland, Natufood, Rabenhorst, Billyfarm, Molenaartje, etc.

Gezondheidswinkel De Goudsbloem

Veilingpassage 7
3262 SX Oud-Beijerland
T: 0186-640 786

http://www.degoudsbloem.nl
Openingstijden
MA12:00 - 17:30
DI09:00 - 17:30
WO09:00 - 17:30
DO09:00 - 17:30
VR09:00 - 21:00
ZA09:00 - 17:00
ZOgesloten

Plattegrond
51.8259687,4.413371099999949
Open Googlemaps

Deel dit
Bewaar op foursquare

U bent ook welkom bij