Het Hart

Wij richten ons voornamelijk op de "natte horeca".
Zo hebben wij een leuke en gevarieerde bierkaart waarop diverse klooster- en abdijbieren staan, maar bijvoorbeeld ook biersoorten uit Mexico, Amerika en België. Ons hoofdmerk, dat wij schenken uit de tap, is Heineken en binnenkort zullen wij ook gaan starten met een tapbier van de maand. Natuurlijk is er bij ons de mogelijkheid om iets te eten zoals een tosti of een lekker bittergarnituur. Mochten mensen interesse hebben in een groter gerecht dan is het mogelijk om bij onze overburen, restaurant Water & Vuur een gerecht te bestellen.

Het Hart is acht jaar geleden opgericht door Arco en Patrick Monster. Wij vonden dat Oud Beijerland behoefte had aan een feestcafé, zo gezegd zo gedaan!

De afgelopen acht jaar heeft Het Hart in de Hoekse waard zichzelf op de horecakaart gezet. Vele bekenden artiesten zoals Starkoo, Robbie Ronalds, Feestdj Maarten, DJ Maurice hebben al optredens gehad in Het Hart.

Maar we zijn meer dan alleen een feestcafé. Doordeweeks is het een gezellige kroeg waar je heerlijke buitenlandse pilsen kunt drinken of gezellig met je vrienden naar een voetbalwedstrijd kan kijken. Tevens staat er op de eerste verdieping een pooltafel.