Howarths

Creëer je perfecte omgeving bij Howarths

Onze woonomgeving is heel belangrijk. We brengen immers veel tijd door in huis en dan is het fijn om in een prettige omgeving te kunnen leven. Bij het al meer dan twintig jaar in Oud-Beijerland gevestigde Howarths weet men daar alles van. Giel Geelhoed en Angela Howarth helpen hun klanten graag bij het creëren van een perfecte omgeving. In het straatje naast het pand bevinden zich een bloemist, een architect en een art gallery. Samen met Howarths vormen zij een sterk team dat complete projecten kan aanpakken. ‘Zelf onderscheiden we vier disciplines,’ legt Giel uit. ‘Antiek, interieur, restauratie en meubelmakerij. Het restaureren doen we zelf.’ Angela vertelt dat Howarths ook voor een strak en modern interieur kan zorgen. ‘Mensen denken vaak dat wij alleen een klassiek interieur aanbieden, maar dat is niet het geval. Wij bieden een interieur op maat. Dat doen we door ons in te leven in onze klant. Zij moeten er immers wonen en zich er thuis voelen. Ik vind wel dat je het karakter en de historie van de klant terug mag zien, maar we combineren dat ook met moderne elementen.’

Het schitterende antiek is wel een trekpleister voor mensen uit heel het land. Regelmatig zijn Giel en Angela in Engeland te vinden, waar zij het antiek zelf kopen op veilingen. Vervolgens restaureren zij dit zelf. Natuurlijk werkt men bij Howarths met kwalitatief goede merken. Een kleine greep? Stoffen van Osborne & Little, Nina Campbell, Beacon Hill, Ralph Lauren en Designers Guild, behang en verf van Little Greene en Farrow & Ball, vloerbedekking van Desso en Engelse lampen van Vaughan. Verder is Howarths select dealer voor Luxaflex en verkoopt het meubelen van Whitehead, Hans Kaufeld, Parklane en Dutch Originals.

Kortom, meer dan genoeg keuze om de perfecte omgeving te realiseren!

Howarths is gespecialiseerd in Engels antiek en interieur ontwerp. Daarnaast verkopen wij meubelen, stoffen, vloeren, verlichting, verf en behang.