Jaap Kaas & Lekkernijen

Jaap Kaas & Lekkernijen heeft een mooi assortiment en een ruime keuze aan Hollandse kazen. Bijzonder is de 35+ kazenlijn. Een heel gezonde kaas met minder vet en minder zout die met kop en schouder boven de rest uitsteekt.

Onze Boeren- en geitenkazen komen van bij ons bekende adressen, puur smaak en gegarandeerde kwaliteit maken dat onze klanten deze produkten zo waarderen en………..er is in de winkel altijd wat te proeven en te keuren want uiteindelijk koopt u wat u lekker vindt. Onze Noord-Hollandse kazen uit de Beemsterpolder zijn fijn van smaak en minder zout van smaak van jong tot  onze eigen Old-Beijerland. Kazen die u koopt bij Jaap Kaas & Lekkernijen worden gerijpt in een ouderwets pakhuis bij onze kaasmeester. Hierdoor krijgen onze kazen de heerlijke smaak zoals u die van ons gewend bent!

Een gemoedelijk sfeer waarbij de gezelligheid, het vakmanschap en de gastvrijheid op een hoog niveau staat. Met veel kennis worden de klanten geholpen en geadviseerd. Alles is vers en dat proef je meteen.

Komt u voor een gezellige en lekkere kaasplank om samen met vrienden of familie te delen, dan staan wij u graag met een goed advies bij. Natuurlijk kunnen we dan ook voor een bijpassend wijnadvies zorgen. Wij branden meerdere malen per week verse noten, netjes en schoon verpakt (dus niet uit open bakken). Deze werkwijze wordt door steeds meer klanten gewaardeerd.