Just Today

Unieke combinatie bij Just Today

Just Today zorgde in oktober 2011 voor een primeur in Oud-Beijerland. De drie etages tellende winkel van Anne Marie van Dam en haar schoonzus Monique Botterman combineert namelijk mode, interieur en lifestyle. ‘Mijn passie ligt bij wonen én bij mode, vandaar de keuze om ons op meerdere onderdelente richten,’ verklaart Anne Marie de inrichting van de winkel. ‘We verkopen vooral kleuren waar we zelf op vallen, de wat zachtere tinten dus. Die zie je vooral terug in Nederlandse en Scandinavische merken, die we voor zowel de kleding als de interieuraccessoires in huis hebben.’

Twee etages vol met prachtige kleding van o.a Noa Noa, by Ti Mo, Corel en Mogene.
De leukste meisjes en baby kleding van o.a Noa Noa , Creamie en by Ti Mo in lieve kleurtjes met leuke accessoires. Ook heel veel sieraden en woonaccessoires, mooie lampen en kleine meubelen met een landelijke Scandinavische uitstraling zijn bij ons te vinden.

Onze collectie kleding en interieurspullen zijn uitgevoerd in mooie pastel, wit- en grijstinten. Linnen en fijne katoen, mooie printjes en accenten van kant en kraaltjes vormen een onderdeel van de collectie. Naast romantische en feestelijke kleding is er ook meer sportieve en frisse mode te bewonderen.

Noa Noa, by Ti Mo, Corel, Mogene, Zuss