Winkelen

Muziekhandel Wil Mout

 
Assortiment

Muziekhandel Wil Mout te Oud-Beijerland is een uitgebreide muziekwinkel en muziekschool in één. Jong en oud, ervaren en onervaren, iedereen is welkom bij Muziekhandel Wil Mout. Heb je altijd al gitaar willen kunnen spelen? Of ben je meer van de slaginstrumenten? Moet je gitaar of ander instrument gerepareerd worden? Muziekwinkel Wil Mout is de oplossing en geeft persoonsgebonden advies.
Muziekhandel Wil Mout in Oud-Beijerland heeft een groot assortiment aan muziekproducten in de muziekwinkel. Zo hebben wij audioapparatuur, blaasinstrumenten, bladmuziek, keyboards, slagwerk en snaarinstrumenten en vrijwel alle accessoires die daarbij horen.

Kenmerken

Muziekhandel Wil Mout te Oud-Beijerland is ervaren en professioneel op het gebied van muziek en heeft naast het verkopen van een wijd assortiment aan gitaren en andere muziekproducten ook nog een oefenruimte voor jou ter beschikking. Hier kan je naar hartelust jammen’.
Muziekschool Wil Mout is een samenwerkingsverband van verschillende muziekdocenten die professioneel privé-muziekonderwijs verzorgen voor beginners en gevorderden van alle leeftijden in alle richtingen en stijlen. Zo geven wij drumles, gitaarles, basgitaarles, zangles en keyboard- en pianoles.Ook organiseren wij activiteiten zoals jamsessies, voorspeelmiddagen en workshops met bekende muzikanten. Proeflessen zijn altijd mogelijk en je kunt instappen wanneer je wilt.

Sfeer

Bekijk onze filmpjes en krijg zo een idee van de gezellige, persoonlijke en professionele sfeer van Muziekhandel Wil Mout.

Bijzonderheden

Muziekhandel Wil Mout in Oud-Beijerland heeft een groot assortiment aan muziekproducten in onze muziekwinkel. Zo hebben wij audioapparatuur, blaasinstrumenten, bladmuziek, keyboards, slagwerk en snaarinstrumenten. Wij richten ons vooral op de beginnende en iets verder gevorderde spelers.

Achtergrond

Toen Wil Mout de muziekwinkel in 2004 overnam van Willemdirk van den Berg gaf zij daar al een aantal jaar drumles. Er zijn inmiddels 6 freelance docenten en 2 personeelsleden werkzaam en de muziekwinkel is uitgebreid met 60 m2 aan de Beneden Molendijk.

Merken

Wij verkopen in onze muziekwinkel producten van onder andere de volgende topmerken: Vox, Marshall, Laney, Richwood, Pearl, Sonor, Hohner, Korg, Casio, Cort, Crafter, Alhambra, Zildjian, ProMark en nog veel meer.

Muziekhandel Wil Mout

Molendijk 59
3262 AJ Oud-Beijerland
T: 0186-625 751

http://www.muziekhandelwilmout.nl/ http://twitter.com/WilMoutMuziek
Openingstijden
MAgesloten
DI10:00 - 17:00
WO10:00 - 17:00
DO10:00 - 17:00
VR10:00 - 21:00
ZA10:00 - 17:00
ZOgesloten


Bijzonderheden

Er wordt les gegeven van maandag t/m zaterdag.
De oefenruimte wordt van maandag t/m zondag verhuurd.


Plattegrond
51.8269821,4.40838210000004
Open Googlemaps

Deel dit
Bewaar op foursquare

U bent ook welkom bij