Nuance Design

Maken totaalontwerp mogelijk

Voor het realiseren van een totaalontwerp op interieurgebied is familiebedrijf Nuance bij uitstek het juiste adres, zowel voor klassieke als moderne wensen. Voor dit laatste kunnen klanten terecht bij Nuance Design. Hier wordt een eigentijdse, moderne collectie met een vleugje design gevoerd.

‘Eigenlijk zijn wij personal stylisten,’ vertelt Ghislaine, die samen met haar echtgenoot Piet Zegelaar de winkel runt. ‘We proberen namelijk de individuele smaak, wensen en ideeën van de klant te vertalen naar een stijl- en sfeervolle inrichting. Onze winkel dient daarbij als inspiratie. Hier vindt jong en oud voorbeelden van een sfeer die niet standaard is, die rust en warme uitstraalt aangevuld met bijzondere decoraties.’ Enthousiast legt ze uit wat haar werk zo leuk maakt: ‘Geen klant, huis of stijl is hetzelfde. Met de klant een interieur samenstellen en compleet afstylen is mijn passie!’ Door de nauwe samenwerking met Nuance New Classic is een mix van stijlen ook goed mogelijk.

De kinderkamer wordt ook niet vergeten. Via een loopbrug in het pand kan het pakhuis, waar Nuance For Kids is gevestigd, bereikt worden. Hier is keuze uit leuke collecties van bijvoorbeeld Pip Home, Lief!, Bibelotte en Rice. Advies aan huis is overigens ook mogelijk.