Q Makelaars Hoeksche Waard B.V. - Oud-Beijerland Centrum

Q Makelaars Hoeksche Waard B.V.

Q Makelaars is een full-service makelaar in de regio groot-Rijnmond die zijn diensten levert vanuit kantoren op winkelcentra op A-locaties. Q Makelaars richt zich primair op de woningmakelaardij, met als hoofdactiviteiten verkoop, aankoop en taxeren. Daarnaast beschikken wij over specialisten op het gebied van bedrijfsmakelaardij.

Q Makelaars is een full-service makelaar in de regio groot-Rijnmond en West-Brabant die zijn diensten levert vanuit kantoren op winkelcentra op A-locaties. Q Makelaars richt zich primair op de woningmakelaardij, met als hoofdactiviteiten verkoop, aankoop en taxeren. Daarnaast beschikken wij over specialisten op het gebied van bedrijfsmakelaardij.

Vanaf de start in 2006 zijn wij gegroeid naar de grootste makelaar in de regio waarin wij actief zijn. Inmiddels beschikken wij over 7 vestigingen, een portefeuille van meer dan 750 objecten en diverse nieuwbouw- en uitpondingsprojecten. Onze 22 medewerkers staan iedere dag zeer gemotiveerd voor u klaar! Wilt u ook de service van Q Makelaars ervaren, neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Al onze makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. Onze woningen staan op www.funda.nl, zodat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Maar daar onderscheiden wij ons niet mee.

Communicatie met onze klanten is voor ons het hoogste goed: Ook als er geen nieuws is, hoort u het van ons. Niet voor niets moeten wij het hebben van mond-tot-mondreclame. Klanten krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen.

Ons makelaarskantoor heeft ruime ervaring als aankoopmakelaar in Barendrecht, Dordrecht, Gouda, Hoekse Waard, Papendrecht, Rotterdam, Schiedam, Roosendaal en Zwijndrecht. Wilt u uw huis verkopen of heeft u een taxatie nodig? Kijk dan verder op www.qmakelaars.nl