Ritel

Als onderdeel van de Ritel keten zijn wij de laatste onafhankelijke telecomprovider. Wij bieden alle netwerken en merken aan. Naast de vele verschillende telefoons hebben wij ook de daarbij behorende accessoires. Mocht uw smaak er niet tussen hangen, dan doen wij ons uiterste best om deze voor u te bestellen. Service en klantvriendelijkheid zijn ook een groot onderdeel van ons assortiment.

Service en kwaliteit en onafhankelijk advies zijn 3 begrippen die erg belangrijk voor ons zijn. Daar hoort ook een stuk aandacht voor elke klant volgens ons bij. We nemen dan ook de tijd die u verdiend en wellicht onder het genot van een kopje koffie wordt u door ons te woord gestaan.

Net buiten de drukke winkelstraat zijn wij vanaf begin 2011 makkelijk bereikbaar. Parkeergelegenheid voldoende en door onze gunstige ligging hebben we nog net de gezelligheid van het winkelend publiek. Er heerst een huiselijke sfeer,wat door ons gezellig en bekwaam personeel alleen maar wordt versterkt.

Wij hebben alle merken telefoons, waaronder Apple, Samsung, Nokia, LG. Noem maar op of wij hebben het.

Doordat wij alle netwerken kunnen aanbieden, kunt u er van uit gaan dat u altijd het best bij u horende contract krijgt. Wij geven een advies op maat en zetten indien u dit wilt uw gegevens van uw oude toestel moeiteloos over op uw nieuwe aanwinst. Wifi is beschikbaar en hierdoor kunnen wij kosteloos uw nieuwe toestel instellen voor alle internetfuncties. Als bescherming voor uw toestel hebben wij een van de beste verzekeringspartners en zijn wij inmiddels zeer bedreven in het luchtbelvrij opplakken van uw screenbeveiliging.