Simone’s Hair Quality

Simone's Hair Quality is sinds kort een gevestigde naam in Oud-Beijerland en omstreken. In onze salon sta jij centraal en is het onze uitdaging en passie om je op een eerlijke manier te adviseren over de coupe die bij jou past.

In onze salon wordt gewerkt met Four Reasons en Sensus. Deze merken bieden alle mogelijkheden op het gebied van kleur, styling en verzorging.

Ervaar onze inspiratie, geniet van de aandacht en beleef de passie die wij voor ons vak hebben, want een bezoek aan Simone's Hair Quality is een cadeau aan jezelf!

Naast Knippen, Kleuren, en Föhnen, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor Permanenten/Watergolfen en Bruidskapsels. Simone’s Hair Quality is dus voor het hele gezin. Van jong tot oud, van traditioneel tot super trendy. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Wilt u liever zonder afspraak dan is dit ook mogelijk. Mocht het gebeuren dat u even moet wachten, dan bent u met een heerlijk kopje koffie of thee en een boekje (of alvast wat ideeen op doen in de modellenboeken) sneller aan de beurt dan u zou verwachten.

Heeft u nog vragen… Neem dan gerust contact op en ik beantwoord ze graag. Wilt u persoonlijk advies dan zie ik u graag in de salon, Hopelijk tot snel!