Taartgeheim.nl - Oud-Beijerland Centrum

Taartgeheim.nl

Het Taartgeheim

Het Taartgeheim is een Taartenwinkel in het gezellige oude Centrum van Oud-Beijerland. Met ons team maken wij al jaren passende taarten voor elke gelegenheid en zijn we bekend als o.a. Bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten.

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Geboortetaarten, Petit Fours, Cupcakes en Zakelijk gebak. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp.

Regelmatig is Het Taartgeheim te vinden op grote beurzen, zoals bijvoorbeeld de Love and Marriage beurs. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in Taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten

Ook organiseren wij regelmatig Kinderfeestjes en Workshops. In onze webshop: https://www.hettaartgeheim.nl/besteltaart verkopen wij een klein aanbod van diverse taartbenodigdheden en decoratiematerialen. U kunt tevens bij ons terecht voor het uitprinten van bijvoorbeeld foto’s op fondant sheets.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ook op Facebook met alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!