Van Moorsel

Ouderwets vakmanschap.

Oog voor detail, ouderwets vakmanschap en jarenlange ervaring smelten hier in een.

Vele moderne juweliers bieden haar klanten vele kant en klare sieraden aan. Reparaties kunnen niet direct worden uitgevoerd, en wanneer dit wel kan gebeurt dit vaak op een andere locatie en zijn er langere wachttijden. Bij Juwelier van Moorsel is dit echter anders. Naast sieraden in de vitrines kunnen sieraden geheel naar eigen ontwerp en visie gecreëerd worden in het eigen atelier welke deel is van de winkel. Naast het maken van sieraden worden er in dit goudsmidatelier dagelijks vele reparaties uitgevoerd en niet alleen voor het eigen klantenbestand. Diverse juwelierswinkels in het hoge segment komen naar Juwelier van Moorsel voor reparaties en het ontwerpen van nieuwe sieraden. Dit allemaal dankzij de bewezen vakbekwaamheid van de juwelier, welke elk sieraad al decennia lang op klassieke en degelijke wijze tot stand brengt.

Familiebedrijf Juwelier van Moorsel bestaat al meer dan 70 jaar en werd opgericht in het jaar 1941. Sindsdien is er veel veranderd binnen het bedrijf, maar zijn er ook veel dingen hetzelfde gebleven.

Zo is de winkel tot drie maal toe van locatie veranderd en zijn sinds kort ook de Goud Inkoop Bussen deel van het bedrijf. De juwelier is door de jaren heen echter altijd in het bezit gebleven van de familie van Moorsel.

Al drie generaties lang houdt de familie zich bezig met het goudsmeden, waarbij kennis van en over het oude ambacht telkens van vader op zoon is overgedragen.