Zeeman Textielsupers

Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn.

‘Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn’. Jan Zeeman, de oprichter van ons bedrijf, zag dit niet alleen heel scherp, hij maakte het ook waar. Goede én goedkope mode en huishoudtextiel werd onze specialiteit. Door zeer efficiënt te organiseren en door grootschalig in te kopen kan Zeeman de allerbeste prijzen bieden.

Mannen, vrouwen, baby’s, kinderen, jong en oud, iedereen komt bij ons. Wat onze klanten bindt? Ze hebben allemaal een hekel aan teveel betalen. Net als wij. We zijn er voor iedereen.
Daarom zeggen wij wel eens: 'wij lijken op onze klanten'.

Er goed uit zien is vaak een kwestie van leuk en verrassend combineren. Bij Zeeman vind je alle basics en ook leuke mode volgens de laatste trends. Onze inkopers volgen het modebeeld en komen steeds met nieuwe, verrassende producten. Zodat we niet alleen GOEDkoop zijn. Maar ook gewild…want ook daar zijn we scherp op!

 

GOEDkoop

We bieden de laagst mogelijke prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Vandaar de hoofdletters in GOEDkoop.

Relevant

We spelen snel en alert in op de veranderende behoefte van de klant. Want de klant staat ­centraal.

Verrassend

We verrassen onze klanten steeds opnieuw met nieuwe, kwalitatieve producten.

Betrouwbaar

We maken waar wat we beloven en we hebben respect voor mens en milieu.

In maart 1967, opende de heer Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn de deuren van zijn eerste winkel in huishoudtextiel en basiskleding. Amper 6 maanden later werd al een tweede winkel geopend.
De visie van de heer Zeeman was: "Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn". Die formule sloeg direct aan. Inmiddels heeft Zeeman meer dan 1.200 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Het distributiecentrum in Nederland heeft een oppervlakte van ruim 40.000 m2.