Winkelen

Zoet Chocolaterie Zoet Chocolaterie

 

Wanneer u op zoek bent naar een origineel persoonlijk chocoladegeschenk, bonbons of woonaccessoires bent u bij Zoet Chocolaterie aan het juiste adres. 

Dat je met chocolade de mooiste creaties kunt maken, ziet u meteen als u de winkel binnen stapt. Er is voor elke doelgroep en gelegenheid wel een chocolade presentje op voorraad.  Een chocoladegeschenk kan ook, in samenspraak met Zoet Chocolaterie, 

geheel naar eigen wens worden samengesteld en is natuurlijk nog persoonlijker en altijd bijzonder om te geven en te krijgen. 

Fotoprints op chocolade, chocolade wenskaarten, babychocolade, chocoladespikes, glutenvrije- of suikervrije chocolade, maar ook bijzondere theesmaken zijn een kleine greep uit het assortiment van lekkernijen. 

Naast de chocolade die in de winkel wordt maakt, kunt u hier ook terecht voor de La Boheme bonbons, welke een echt begrip zijn onder de bonbonliefhebbers. 

Ook is hier een klein assortiment met bijzondere woonaccessoires te vinden. Van elk item zijn er altijd maar een aantal verkrijgbaar, zo blijven deze accessoires uniek en bijzonder. 

Kortom, Zoet Chocolaterie is echt een bezoekje waard!‚Äč


Zoet Chocolaterie Zoet Chocolaterie

Oostdijk 50
3261 KH Oud-Beijerland
T: 06 83874624

www.zoetchocolaterie.nl https://www.facebook.com/ZoetChocolaterie/ https://www.instagram.com/zoetchocolaterie/
Openingstijden
MAgesloten -
DI9:30 - 17:30
WO9:30 - 17:30
DO9:30 - 17:30
VR9:30 - 17:30
ZA9:30 - 17:00
ZOgesloten -

Plattegrond
,
Open Googlemaps

Deel dit
Bewaar op foursquare

U bent ook welkom bij