Info voor winkel- en horeca-eigenaren of shopmanagers

Beste mede-ondernemers, shopmanagers en bedrijfsleiders in Oud-Beijerland Centrum,

Deze pagina is bedoeld om jullie informatie te vertrekken over ons Centrum en over Centrummanagement Oud-Beijerland (naar buiten bekend als Oud-Beijerland Centrum).

Hierbij link/pdf naar een document met de uitleg over dit initiatief (Centrummanagement) en belangrijke gegevens!

20230221 pdf/link naar Info en belangrijke gegevens

Parkeerlocaties voor ondernemers en personeel:

GratisParkeren_werknemers_Vervolg_A5

 

BELANGRIJKE GEGEVENS EN AANVRAGEN:

Graag je gegevens e-mailen naar sdenhollander@oudbeijerlandcentrum.nl

Nieuwsbrieven en contact:

>> Om u informatie te kunnen sturen ontvangen wij graag uw e-mailadres(sen). Bijv. van de winkel/horeca eigenaar en shopmanager/bedrijfsleider etc.


Whatsapp groepen:

Er zijn 2 Whatsapp groepen waar je ‘lid’ van kunt worden. 1 waar wij informatie naar jullie kunnen sturen en 1 waar vragen kunnen worden gesteld of info gedeeld kan worden m.b.t. veiligheid (reacties staan dus aan.

1) Centrum Info ontvangen (reacties staan uit, dus alleen ontvangen)

Link: https://chat.whatsapp.com/EA2lNL7ZAKy3WjIvxUQ6Eq

2) Centrum vraag+veilig, vragen stellen of info delen m.b.t. veiligheid (reactie staan dus aan)

Link: https://chat.whatsapp.com/Kk8jKfiLRw9A5ukpe8kr3u

Open dit document of deze link op je telefoon of stuur onderstaande linkjes door naar je telefoon. Als je onderstaande linkjes opent in je whatsapp dan kan je automatisch toegevoegd worden in deze Whatsapp groepen. Lukt dit niet, mail dan even je 06nr.


Een webpagina op de website:

>> U krijgt een eigen winkelpagina op www.oudbeijerlandcentrum.nl. Stuur even een e-mail van welke winkel je bent en het emailadres waarmee je wilt inloggen. Je krijgen dan een eigen inlog zodat je zelf de informatie kan toevoegen op je pagina (zoals tekst, openingstijden, foto’s etc)


Social Media (Facebook en Instagram)

www.facebook.com/oudbeijerlandcentrum   l    www.instagram.com/oudbeijerlandcentrum

Op onze socials delen wij leuke berichten over het centrum om bezoekers enthousiast te maken om ons centrum te bezoeken en om ‘fans’ betrokken te houden. Ook informeren wij hen over komende evenementen. Graag regelmatig ook onze berichten en stories delen op jullie eigen kanalen.

Op Instagram proberen wij ook ongeveer 1x per dag jullie berichten en stories te delen. Jullie dienen ons daarvoor te taggen (echt op ‘taggen’ klikken en oudbeijerlandcentrum aantikken), wij krijgen dan een melding en kunnen jullie delen!


PARKEREN:

ZEER BELANGRIJK VOOR HET PARKEREN IN HET CENTRUM:

Alle werkgevers EN werknemers wordt gevraagd om op speciaal daarvoor aangewezen locaties te parkeren om de bezoeker alle ruimte en kans gegeven te parkeren in het centrum. Anders gaan er kostbare uren verloren van een parkeerplek waar een bezoeker(s) kan staan. Samen sterk!

Wij willen graag het gratis parkeren kunnen behouden. Dank voor je medewerking!
Check de plattegrond voor parkeerlocaties voor ondernemers en personeel.


Gemeente Hoeksche Waard

Bij de gemeente Hoeksche Waard is er een contactpersoon voor je vragen m.b.t. bijvoorbeeld vergunningen, terras, alcohol, verbouwingen, straatbeeld etc.
Accountmanager Martine in ’t Veld – martine.intveld@gemeentehw.nl – 088-6473861