Informatie

Het centrum van Oud-Beijerland trekt van oudsher bezoekers tot ver buiten de Hoeksche Waard. Hoe dat komt? Het historische centrum heeft de authentieke sfeer van een dorp waar u op straat zomaar begroet kan worden door een onbekende. Waar ondernemers nog vakmensen zijn die een deskundig advies kunnen geven. Wij koesteren onze traditie van gastheerschap en nemen graag de tijd om van uw bezoek een genietmoment te maken.

Gastvrijheid en vakmanschap staan hier op een ouderwets hoog niveau. Tegelijk heeft ons centrum het aanbod van een moderne stad met de allernieuwste trends op het gebied van lifestyle, mode en woninginrichting. Naast bekende landelijke ketens vindt u hier bovendien heel veel lokale ondernemers met een eigen signatuur en een onderscheidend aanbod.

Deze ‘couleur locale’ is ook terug te zien in het grote aantal verswinkels en speciaalzaken, en het rijke horeca aanbod van Oud-Beijerland. Of het nu gaat om een lekker broodje tijdens het winkelen of een heerlijk avondje culinaire verwennerij; in ons centrum vindt u het allemaal op loopafstand.

Oud-Beijerland is een stad in een dorp waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Wij nodigen u graag uit om het geheim van Oud-Beijerland zelf te komen ontdekken.

U bent meer dan welkom!