Informatie

Dorpse charme en stadse allure!

Het centrum van Oud-Beijerland trekt bezoekers tot ver buiten de Hoeksche Waard. Het historische centrum heeft de authentieke sfeer van een warm dorp en het aanbod en kwaliteit van een stad. Een dorp/stadje waar ondernemers nog vakmensen zijn die je graag een deskundig advies geven. Laat je verrassen en kom sfeervol shoppen of heerlijk eten en drinken in ons centrum.

Gastvrijheid en vakmanschap staan hier op een ouderwets hoog niveau. Tegelijk heeft ons centrum het aanbod van een moderne stad met de allernieuwste trends op het gebied van lifestyle, mode en woninginrichting. Naast bekende landelijke ketens vindt je hier bovendien heel veel lokale ondernemers met een eigen signatuur en een onderscheidend aanbod.

Deze ‘couleur locale’ is ook terug te zien in het grote aantal verswinkels en speciaalzaken, en het rijke horeca aanbod van Oud-Beijerland. Of het nu gaat om een lekker broodje tijdens het winkelen of een heerlijk avondje culinaire verwennerij; in ons centrum vindt je het allemaal op loopafstand. En altijd gratis parkeren.

Oud-Beijerland is een stad en een dorp waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Wij nodigen je graag uit om het geheim van Oud-Beijerland zelf te komen ontdekken.

Je bent meer dan welkom!