Diba Mineralen

DiBA Mineralen

De place to be als je op zoek bent naar een schatkamer vol prachtige edelstenen en mineralen. In onze winkel ben je van harte welkom om op je gemak een mooi cadeau uit te zoeken voor jezelf of voor iemand anders. Naast edelstenen en mineralen hebben we ook andere leuke artikelen zoals boeken, kaartensets en nog veel meer. Absoluut een bezoek waar dus.

Tevens geven we op deze locatie o.a. workshops intu├»tieve ontwikkeling. Maar ook organiseren we op aanvraag leuke workshops voor kinderen, vriendinnen, collega’s en kinderfeestjes. Het programma van de workshops die in de planning staan vindt u hier online.

Bij eigenaresse Diana van Dijk, kunt u ook een healing of consult boeken als u liever een 1 op 1 afspraak wilt. Voor de mogelijkheden kunt u een whatsapp sturen naar 085 – 04 70 693.

Daarnaast coacht Diana therapeuten en coaches die graag met edelstenen werken in hun praktijk. Dit interessante B2B-concept kunt u opvragen via mail of whatsapp. Een persoonlijke afspraak kan natuurlijk ook.

Momenteel zijn Diana en haar partner Michel een concept aan het uitwerken voor gedenktekens. In dit concept is het mogelijk om as te laten verwerken in een mooie (knuffel)steen.

Kortom, kom gezellig langs en bij vragen stuur een berichtje!