Diggels Eetcafé

Laat in Oud-Beijerland de woorden ‘het oude postkantoor’ vallen en iedereen weet direct wat je bedoelt. Dit karakteristieke pand aan de West-Voorstraat kent een rijke historie. Het werd reeds in 1775 gebouwd en deed vanaf 1898 dienst als postkantoor. Het gebouw kende vervolgens diverse keren een andere invulling, maar huisvest sinds 2007 Diggels Eetcafé. Een sfeervol restaurant met een regelmatig wisselende menukaart, die van oudsher vol staat met gerechten vanuit de hele wereld. Uiteraard is de kaart wel dusdanig samengesteld, dat iedereen wel iets naar zijn of haar smaak vindt.

Naast het legendarische pand is er nog iets waarmee Diggels zich onderscheidt, namelijk de tuin met terras. Het is hier heerlijk genieten in een besloten, rustige omgeving. De kinderen kunnen er naar hartenlust uit de voeten, want de doorgaande weg is ver uit zicht. Niet voor niets won Diggels in 2008 de ad Terrassentrofee. Die prijs trok mensen uit heel het land, die bij aankomst verbaasd keken naar de voorzijde van het pand. Eenmaal in de tuin, die inclusief loungebanken 130 zitplaatsen telt, vielen ook zij als een blok voor de sfeer.

Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Hoegaarden , Palm , Duvel, Westmalle, Leffe, Corona.

De lunchkaart heeft recent een upgrade gekregen, waardoor Diggels op elk uur van de dag de locatie is om lekker te eten en op het gemak te zitten. Het flexibele team ontvangt u graag, of u nu een zakelijke of particuliere gast bent. Diggels heeft ook een vestiging in Barendrecht.