Groot Makelaars

Woningmakelaar voor aankoop, verkoop en taxaties

De Groot Financieel Adviseurs en Makelaars O.Z. is een volledig onafhankelijk en professioneel advieskantoor met gecertificeerd makelaars. Door onze brede expertise en kennis van zaken kunnen wij u als geen ander helpen bij de aan- en verkoop, taxaties van woningen en al uw andere financiële vragen. Vanaf nu heeft u nog maar één vertrouwde adviseur nodig.

Persoonlijk contact is voor ons van groot belang en gezien de beperkte omvang van ons team weet u exact wie uw makelaar is. Wij werken sinds 2001 vanuit ons nieuwe kantoorpand aan de Scheepmakershaven 20 in Oud-Beijerland. Komt u gerust eens langs om ons kantoor te bezoeken en persoonlijk met ons kennis te maken.

Wij hebben een grote hoeveelheid deskundigheid in huis en een rijke historie waarin wij veel ervaring in de Makelaardij en financiële dienstverlening hebben opgedaan. Fop de Groot is sinds 1968 zelfstandig werkzaam. Fop de Groot jr is naast gecertificeerd makelaar ook Erkend Hypotheekadviseur en Register Master in Financial Planning. Wat echter nog belangrijker is, is dat wij ons in uw situatie verplaatsen om daar een goed advies op te baseren. Het belangrijkste voor ons is u jarenlang als klant te mogen adviseren en niet om op korte termijn snel producten en diensten aan u te adviseren.