Kookhuys

Maakt het de gast al tien jaar naar de zin!

Al vanaf de oprichting streeft ’t Kookhuys ernaar om de gasten een onvergetelijke avond te bieden. Wat zijn de hoofdingrediënten van een bezoek aan het restaurant? Een romantisch en nostalgisch interieur dat de zaak sfeervol maakt, een enthousiast team dat u gastvrij ontvangt en natuurlijk de heerlijke gerechten van het menu.

‘Wij werken veel met seizoensproducten,’ legt eigenaar Edwin Both uit. ‘Veel gasten kiezen er echter voor om zich te laten verrassen door onze keuken die onder leiding van chef-kok Patrick Smol staat. Hij gebruikt al zijn creativiteit en fantasie om voor u een heerlijk gerecht te bereiden. Patrick en zijn broer Christiaan horen al vanaf de opening bij ons team.’ Een verrassingsmenu bestaat uit een vijf- of zesgangen menu met eventueel bijpassend wijnarrangement. ‘Bij ’t Kookhuys streven we ernaar om alles tot in de puntjes te verzorgen, zo houden wij ook rekening met vegetarische producten en diverse diëten. We zijn altijd bereid om hierop in te spelen,’ benadrukt Edwin.
Naast het restaurant beschikken wij ook over een privé ruimte die wordt ingenomen door de ‘Gelaghkamer’. Dit is een gezel- lige ruimte op de bovenverdieping die u een uitzicht over de haven biedt, inclusief bar, toilet, beamer en gratis WiFi. Hier kunnen maximaal 24 gasten verblijven. De Gelaghkamer is zeer geschikt voor feestjes, presentaties, vergaderingen en private dining.
Ook voor bruiloften en recepties is ’t Kookhuys, met terras aan de haven, een juiste locatie. Tot slot zijn er diverse cateringmo- gelijkheden zowel aan huis als bij bedrijven.

Naast het restaurant beschikken wij ook over een privé ruimte die wordt ingenomen door de ‘Gelaghkamer’. Dit is een gezellige ruimte op de bovenverdieping die u een uitzicht over de haven biedt, inclusief bar, toilet, beamer en gratis WiFi. Hier kunnen maximaal 24 gasten verblijven. De Gelaghkamer is zeer geschikt voor feestjes, presentaties, vergaderingen en private dining.
 

Ook voor bruiloften en recepties is ’t Kookhuys, met terras aan de haven, een juiste locatie. Tot slot zijn er diverse cateringmogelijkheden zowel aan huis als bij bedrijven.