Sporting Oud-Beijerland

Sportwinkel

Bij binnenkomst van de sportzaak, gelegen aan de Oostdijk 67, is het wel duidelijk. Zij zijn gespecialiseerd in functionele sporten zoals tennis, loopsport, voetbal, zaalsport, skaten en wintersport.

Sporting Oud-Beijerland doet niet onder aan de grote bekende sportzaken. In tegendeel zelfs, zij bieden een zeer breed assortiment waar elke sporter aan zijn trekken komt.

Zij kunnen u helpen met advies over sportartikelen, loopschoenen op maat maken en uw racket aanspannen. Sporting Oud-Beijerland is rackersport en wintersport -specialist en is een van de grootste officiële dealers van MBT Swiss Masai therapeutische schoenen.

Babolat, Wilson, Prince, Head, Dunlop, Luhta, Ice Peak, Rucanor, Hummel, Masita, Nike, Li-Ning, Asics, K-Swiss, Teva, Speedo, PSB, Secutex, Odlo, New Line, Salomon, Elan, Rossignol, Fischer, Atomic, Stockli, Blizzard, Technica, Lowa, Hanwag, Carlton, Yonex, Falke, Nikwax, Polar, Sidas, MBT, Joya, Uvex, Giro, Poc, Columbia, Papillon, Sida, Viking, Nijdam, Fila, Rollerblade, Mäser

Als tenniscenter is Sporting erkend specialist voor de racketsport met een ruim assortiment rackets, snaren, grips en accessoires.  Zij bieden u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een racket voordelig aan te schaffen. Of u nu een recreant bent die op een zomeravond een partijtje speelt of u een top 1000-speler bent die aan internationale ATP-toernooien mee doet. Zij hebben alle soorten rackets voor alle soorten spelers.

Zo verzorgd Sporting maatwerk voor het bespannen van tennisrackets, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit meer dan 50 verschillende snaren.

Sporting Oud-Beijerland is gespecialiseerd in functionele sportartikelen voor vele sporten, ook voor wintersport. Als echte specialist hebben zij de ski’s in de winkel zelf getest en leveren zij nog echt vakwerk met op maat gemaakte inlegzooltjes van het merk Sidas. Naast een heel ruim assortiment van handschoenen, sneeuwbrillen, thermisch ondergoed tot skibroeken en winterjassen voert Sporting Oud-Beijerland ook onderhoud uit in een eigen gespecialiseerde werkplaats. Het onderhoud, slijpen en waxen van ski’s, voor zowel ski’s als langlaufski’s, maar ook slijpen en waxen van Snowboards kan bij Sporting verzorgd worden. Door de eigen werkplaats kunnen zij een unieke 24-uurs service bieden.

In de winkel kunt u deskundig en persoonlijke advies en service ervaren. Al het onderhoud doen zij in hun eigen werkplaats. Verder verhuren zij alle wintersportbenodigdheden van ski tot skibox en slee.